Szalon etikett

Kezdőlap / Szalon etikett

Minden vendég számára maximális odafigyelést, minőségi munkát, szakmai felkészültséget szeretnék biztosítani, ehhez szükségesek az alábbi feltételek:

Általános etikett

Foglalás Hétköznapokon, bejelentkezés alapján dolgozom. Időpontegyeztetésre elsősorban a Lash Clinique Szombathely Messenger felületén keresztül vagy telefonon van lehetőség a 06 20 355 0090-es telefonszámon. Vendégeim nyugalma érdekében telefonom a kezelés alatt le van halkítva, ezért válaszolni azt követően van lehetőségem. Érdemes a kezelés végén előre lefoglalni a következő időpontot, egyszerűbb és kényelmes.

Elérhető szolgáltatások Elérhető szettek Light Volume / Volume / Mega Volume, melyekről képeket itt a Lash Clinique Szombathely honlapján, illetve Facebook és Instagram oldalain találsz. További információért, kérlek, keress a fenti elérhetőségeken.

Fizetés A Lash Clinique Szombathely Szempilla Szalonban készpénzzel, illetve a szalon által kibocsátott ajándékutalvánnyal tudsz fizetni. Az árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Árváltoztatás joga fenntartva

Parkolás A szalon mellett közvetlenül ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Konzultációk Első alkalommal egy személyes konzultáció keretében ismertetem a kezelés menetét, az általam használt professzionális és prémium kategóriás termékeket és azok fontosságát. Továbbá arcod és szemformád figyelembevételével összeállítjuk az igényeidnek és elképzeléseidnek megfelelő styling tervedet. Minden szempilla szett személyre szabott, hogy elvárásaidnak maximálisan megfeleljen. Tanácsot adok az otthoni tisztán tartással kapcsolatban, felhívom a figyelmet annak fontosságára, hogy az otthoni utóápolással és a szalon kezeléssel együttesen hosszan tartó eredményt tudjunk elérni. Ez a konzultáció hozzávetőlegesen 30 percet vesz igénybe.

Töltés Személyenként változó, kb. 2-3 hetente esedékes töltéssel egyenletes és szép marad a szempilla szettünk. 5. hét után, illetve kevesebb, mint 50%-os telítettség esetén új szett kerül felszámításra. Szempilla töltést más munkája után nem vállalok. Ebben az esetben leoldásra van szükség. Amennyiben az új szett nálam készül, az oldás költségét nem számítom fel.

Visszajelzés Érkezés után átbeszéljük, hogy megfelelt-e az előző alkalommal épített szempilla stílus, vagy változtatni szeretnél rajta. A stílus, ív, hossz bármikor változtatható. Mindenkinek meg kell találni az arcához és a szemformájához legjobban illeszkedő stílust, ahogy egy ruhánál is lehet, hogy máson megtetszik, de rajtunk nem biztos, hogy jól fog állni. Mondd el bátran, mi tetszik, mi az, amin változtatni szeretnél, és én a legjobb tudásom szerint ellátlak a tanácsaimmal, hogy mi állna jól Neked a saját szempilláid károsítása nélkül. Csak abból tudok dolgozni, ami adott, tehát a Te saját pillaállományodból. Bármilyen szettre is vágysz, a legfontosabb mindig a megfelelő méret, hosszúság és vastagság betartása a pillaállomány sérülésének elkerülése érdekében. Mindkettőnk érdeke, hogy a pillaállomány ne sérüljön, mert ha nincs megfelelő állapotban a természetes szempilla, nem lehet mire applikálni a műszempillát.

Biztonság 0,07mm-nél vastagabb pillákkal nem dolgozok a természetes pillák megóvása érdekében.

Relaxáció A kezelések alatt gondoskodom a megfelelő hőmérsékletről, kényelemről, zenéről és nyugodt környezetről. Ha lehetőség van rá, a kezelés alatt telefonod legyen lehalkítva, hogy pihenésed zavartalan legyen. Kérlek, a kezelések alatt mellőzd a telefonálást, amennyiben lehetséges. Ez az idő csak a TE időd, add meg a testednek-lelkednek a pihenést. Kérlek, a kezelés közben ne rágózz, mert ez zavarhatja a kezelést.

Utóápolási tanácsok Felhelyezés utáni 24 órában a pillákat nem érheti víz, gőz, hő, extrém pára, illetve szolárium, szauna használata sem ajánlott. Smink használata ebben az egy napban kerülendő. 24 óra elteltével vízálló termékek használata kerülendő a szem környékén, mivel ez csak alapos dörzsöléssel távolítható el, továbbá szempilla spirál használata tilos mind a szempilla hosszabbítás, mind a saját szempillák védelme érdekében. Tépkedni, dörzsölni, húzkodni nem szabad. 24 óra elteltével minden nap mosd meg a szempilláidat pilla samponnal.

.

Betegség esetén Kérlek, csak akkor gyere el az időpontodra, ha teljesen egészségesnek érzed magad. Bármilyen influenzás tünet (köhögés, nátha, hőemelkedés/láz stb.) vagy más betegségek esetén kérlek, minél előbb jelezd ezt felém és kérj új időpontot.

Gyermek/kísérő a szalonban Az üzlet nincs felkészülve gyerekek felügyeletére, figyelmük lekötésére. A szalonban gyermekek számára veszélyes munkaeszközök, vegyszerek vannak. Kérlek, vedd figyelembe, hogy minőségi szolgáltatást csak nyugodt környezetben, teljes mértékben Rád koncentrálva tudok végezni. Kísérő számára nem tudok a szolgáltatás ideje alatt helyet biztosítani, a munkafolyamatok megfigyelésére nincs mód.

Háziállat Háziállat felügyeletét sajnos a szalon területén nem tudjuk megoldani a kezelés alatt, így kérlek, őket ne hozd magaddal.

Hang és képanyag Engedély nélkül az üzletben tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

Ajándékutalvány Bármely szolgáltatásra kiállítható ajándékutalvány. Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 3 hónapon belül használható fel és készpénzre nem váltható át.

Kizáró okok * Ragasztó allergia * Bármilyen fertőző bőrprobléma esetén * Klausztrofóbia * Epilepszia * Kemoterápia * Szembetegség (kötőhártyagyulladás, belső árpa, szürkehályog stb.) vagy bármiféle elváltozás esetén a szem körül, illetve az arcon: allergia, árpa, herpesz, pikkelysömör, duzzadt, vörös szem * Az elmúlt 3 hónapban szemműtét * Kozmetikai kémiai hámlasztás/sminktetoválás/botox és hyaluron szem körüli használata/szemhéj plasztika esetén kizárólag a szolgáltatást végző szakember által meghatározott idő letelte után applikálható szempilla

Fényképek, videók A szolgáltatás alatt marketing célokra videó és fényképes anyag is készülhet.

Ha időpontot foglalsz, automatikusan elfogadod a fent leírtakat. Köszönöm az együttműködést!

Széchhenyi 2020